Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Banankage med krummer i
Af Sundfo
Denne banankage er en grov udgave af den traditionelle banankage. Den er egnet som mellemmåltid og fylder godt i maven.
150 g mandler
1 stor moden banan (170 g)
1 citron, økologisk (skal og saft)
1 spsk HUSK (fiberskaller – fås i matas og supermarkeder)
1 dl rapsolie
3 æg
70 g perfect strø (Isis)
3 dl rugmel
1 tsk bagepulver
1 tsk vanille fra stang eller vanillepulver uden sukker (kan udelades)
2 spsk skyr
1 dl vand
Mandler blendes sammen med bananer, olie og citronnsaft + citronskal i en foodprocessor eller blender.
Perfect strø piskes sammen med æggene i en skål. Tag æg af gangen og pisk til blandingen bliver lys og skummende.
Rugmel, vanillepulver og bagepulver røres godt sammen og tilsættes æg/perfect strø blandingen. Herefter røres banan/mandelmassen i og det hele røres sammen under tilsætning af skyr og vand.
Bages i en aflang rugbrødsform eller et ildfast fad. 40 – 45 minutter ved 175 grader.
1 stykke kage kan bruges som mellemmåltid, 150 kcal pr. stykke v. 20 stykker.
Energiindhold og energifordeling:
Total Kcal i hele kagen: 2932
Kcal pr. stykke ved 20 stykker : 150
Protein: 12 %
Kulhydrat: 37 %
Fedt: 51 %
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.