Bornholmsk salat med brød

Bornholmsk salat med brød


Egnet til frokost, og som alternativ til en frokost i Sundfos kostplaner


4 personer

Af Sundfo


Salat:

4 stk sild, røget

4 medium æg

1 mellem peberfrugt, rød

1 bundt purløg

1 alm æble

4 x 1 alm skive rugbrød


Dressing:

4 spsk kvark, 5+

1 spsk citronsaft

Salt og peber


Skindet tages af silden og kødet afbenes og kommes i en skål. De kogete æg, peberfrugten og æblet skæres i små tern, purløget klippes/hakkes og det hele blandes sammen med fisken.

Der røres en dressing af  kvark, citronsaft og salt/peber efter smag. Dressingen blandes med salaten, som serveres med 1 skive rugbrød pr person.


Kcal pr person: 350


Protein: 30 %

Fedt: 39 %

Kulhydrat: 31 %