Chili con carne


Chili con carne


4 personer


2 alm løg

3 fed hvidløg

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru

450 g oksekød, hakket, 8-10%

1,5 tsk chili

1 tsk spidskommen

1 tsk oregano

2 x 1 dåse hakkede tomater

1 terning oksebouillon

1 stk kanel, stang

2 x 1 dåse kidney beans

salt

peber, sort

persille

25 g chokolade, mørk 85%

1 spsk instant kaffe

1 dl creme Fraiche 9%


Hak løg og hvidløg og svits det i olivenolie i en gryde. Dernæst tilsættes oksekødet, som steges igennem. Kom spidskommen, chili og oregano i gryden. Tilsæt hakkede tomater, bouillonterning, kanelstang, chokolade og kaffe. Kom drænede bønner i og lad det simre i 15-20 min.


Smag til med balsamicoeddike, salt og peber. Ekstra chili kan tilsættes, hvis det skal være stærkt.

Server med cremefraiche og persille.



Velbekomme 


Protein 31 %

Kuyhydrat 28 %

Fedt 41 %

462 kcal pr. person