Fastelavnsboller med hindbærcreme


Fastelavnsboller med hindbærcreme


Af Sundfo


6 personer



Boller:


2 æggeblommer

2 spsk perfect Fit, ISIS

1,5 dl mandelmel - mal den selv i  foodprocessor
eller brug færdigkøbt mandelmel

2 tsk bagepulver

1 dl kokosmel

2 spsk hUSK, Psyllium-frøskaller

2 æggehvide Æggehvider


Creme:


2 pasteuriserede æggeblommer

2 spsk perfect Fit, ISIS


2 dl piskefløde, fløde 38%


4 x 1 blad husblas, tør

80 g hindbær, frost eller friske


Pynt:


40 g smeltet mørk chokolade (minimum 70 % eller sukkerfri)


Boller:


Pisk æggeblommerne lyse og cremede med perfect fit. Rør mandelmel, husk,  bagepulver og kokosmel sammen og rør det forsigtigt i æggeblommemassen. Pisk æggehviderne stive i en anden skål. Vend forsigtigt æggehvidemassen sammen med det ørige. Tilsæt 6 dråber vanilleessens.


Sæt dejen på en plade med en ske. 6 boller i alt.


Bag ved 180 grader i 12 minutter til bollerne er gyldne på overfladen.


Creme:


Læg husblas i blød i en skål med vand.Pisk æggeblommer og perfect fit sammen til en cremet konsistens. Pisk længe. Tilsæt 10 dråber vanilleessens og rør også hindbærene i. Pisk fløden i en anden skål. Rør de to masser forsigtigt sammen.


Vrid husblasen fri for vand og smelt den i mikroovnen. Få sekunder ved lav-middel effekt. Lad afkøle kort. Tilsæt husblasen til den øvrige masse under forsigtig omrøring.

Stil cremen på køl 4 timer.


Når cremen har trukket på køl er du klar til at lave bollerne færdige. Skær bollerne midt over og placer en spiseskefuld (med top) på  hver bolle. Læg toppen ovenpå igen, og pynt med lidt smeltet chokolade.



Velbekomme!


Næringsinfo:


Kcal. pr bolle: 348


Energi%:

Kulhydrat:14 %

Protein: 10 %

Fedt:76 %