Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Fiskefilet med blomkålscouscous
4 personer
800 g rødspættefilet
2 medium æg
2 dl rugmel
1 spsk olie og 1 spsk smør til stegning
2 x 1 alm skive rugbrød, mørkt
1 blomkål
1 bundt koriander, blade, friske
1 bundt persille
1 spsk olivenolie
50 g mandler
20 g tørrede blåbær, hindbær eller jordbær
75 g fetaost light
Salt og peber
1 citron i både
Fiskefiletterne vendes i først æg, så rugmel, og steges i halvt olie/halvt smør, 3 minutter på hver side.
Blomkålet plukkes i bukketter, som hakkes helt fint i foodprocessoren sammen med krydderurterne. (Brug rivejern, hvis du ikke har en foodprocesor)
Mandlerne ristes på en tør pande. Olien blandes i couscousen, evt sammen med 1 spsk eddike efter smag og lyst. Couscousen toppes med mandler, tørrede bær og smuldret fetaost. Smages til med salt og peber.
Til retten serveres citron i både og 1/2 stk rugbrød pr person.
538 kcal pr person.
Protein: 36 %
Kulhydrat: 29 %
Fedt: 34 %
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.