Fyldte peberfrugter

Fyldte peberfrugter med mozzarella


4 personer


4 små peberfrugt, rød

4 små peberfrugt, gul

500 g oksekød, ca. 8%

1 alm løg

2 x 1 mellem fed hvidløg

1 mellem porre

250 g champignon

100 g perlebyg, kogt

1 dåse hakkede tomater, dåse

1 dåse tomatpure, koncentreret

1 terning bouillon, Okse, Landlord

2 dl vand

0,5 tsk timian, tørret

1 tsk chili, tørret

1 tsk salt

1 tsk peber, sort

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru

50 g mozzarella ost, 45+


Hak løget fint og pres hvidløgsfed. Rens og skær porren i tynde ringe. Champigningerne renses og hakkes fint.

Svits løg og hvidløg i olie i en gryde og tilsæt kødet og brun det. Tilføj resten af grøntsagerne og rør i det i et par minutter.

Hakkede tomater, tomatpuré, bouillon, perlebyg og kryderier kommes i og koges i 10 min.

Skær toppen af af de 8 peberfrugter og rens dem. Stil dem i et ovnfast fad og hæld fyldet i.

Drys med ost og bag dem i ovnen i 35 min. ved 200 grader.


Velbekomme 

 

Kcal pr person: 509