Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Fyldte peberfrugter med mozzarella
4 personer
4 små peberfrugt, rød
4 små peberfrugt, gul
500 g oksekød, ca. 8%
1 alm løg
2 x 1 mellem fed hvidløg
1 mellem porre
250 g champignon
100 g perlebyg, kogt
1 dåse hakkede tomater, dåse
1 dåse tomatpure, koncentreret
1 terning bouillon, Okse, Landlord
2 dl vand
0,5 tsk timian, tørret
1 tsk chili, tørret
1 tsk salt
1 tsk peber, sort
1 spsk olivenolie, ekstra jomfru
50 g mozzarella ost, 45+
Hak løget fint og pres hvidløgsfed. Rens og skær porren i tynde ringe. Champigningerne renses og hakkes fint.
Svits løg og hvidløg i olie i en gryde og tilsæt kødet og brun det. Tilføj resten af grøntsagerne og rør i det i et par minutter.
Hakkede tomater, tomatpuré, bouillon, perlebyg og kryderier kommes i og koges i 10 min.
Skær toppen af af de 8 peberfrugter og rens dem. Stil dem i et ovnfast fad og hæld fyldet i.
Drys med ost og bag dem i ovnen i 35 min. ved 200 grader.
Velbekomme
Kcal pr person: 509
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.