Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Svampefyldte koteletter med brocollisauce og ris
600 g svinekoteletter
100 g champignon
2 mellem forårsløg
1 mellem broccoli
1 mellem fed hvidløg
1,5 dl vand
1 dl fløde 18%
5 g rosmarin
160 g brune ris
Fremgangsmåde:
Hak champignoner og 1 forårsløg meget fint. Bland det med lidt rosmarin, salt og peber. Skær en lomme i hver kotelet og put fyldet i. Luk evt. med en tandstik. Brun koteletterne godt i en sauterpande, tilsæt vand, fløde 18%, salt, peber og finthakket forårsløg. Steg/damp koteletterne under låg i ca. 10 minutter. Tilsæt broccoli (hak stilkene meget fint) og kog i ca. 5-10 minutter. Broccolien må ikke blive brun og kedelig. Tag koteletterne op og blend saucen med en stavblender. Smag saucen til. Læg koteletterne i et fad og hæld saucen over.
Server kogte, brune ris til.
Velbekomme!
Kilde: Med inspiration og venligst udlånt fra www.pcoliv.dk
Justeringer og beregning er foretaget af Sundfo
Næringsinformation:
426 kcal pr. person.
Kulhydrat: 30%
Protein: 36 %
Fedt: 34 %
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.