Koteletter med brocollisauce og ris

Svampefyldte koteletter med brocollisauce og ris



600 g svinekoteletter

100 g champignon

2  mellem forårsløg

1 mellem broccoli

1 mellem fed hvidløg

1,5 dl vand

1 dl fløde 18%

5 g rosmarin


160 g brune ris


Fremgangsmåde:

Hak champignoner og 1 forårsløg meget fint. Bland det med lidt rosmarin, salt og peber. Skær en lomme i hver kotelet og put fyldet i. Luk evt. med en tandstik. Brun koteletterne godt i en sauterpande, tilsæt vand, fløde 18%,  salt, peber og finthakket forårsløg. Steg/damp koteletterne under låg i ca. 10 minutter. Tilsæt broccoli (hak stilkene meget fint) og kog i ca. 5-10 minutter. Broccolien må ikke blive brun og kedelig. Tag koteletterne op og blend saucen med en stavblender. Smag saucen til.  Læg koteletterne i et fad og hæld saucen over.


Server kogte, brune ris til.


Velbekomme!


Kilde: Med inspiration og venligst udlånt fra www.pcoliv.dk

Justeringer og beregning er foretaget af Sundfo


Næringsinformation:


426 kcal pr. person.


Kulhydrat: 30%


Protein: 36 %


Fedt: 34 %