Krydret linsesuppe med kylling

Krydret linsesuppe med kylling


4 personer


1 mellem fed hvidløg

2 små løg

1 stk chili, røde, friske

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru

200 g linser, brune, tørrede

1,5 liter vand

3 x 1 terning hønsebouillon, terning, Knorr

1 dåse tomatpure, koncentreret

2 tsk paprika

2 tsk timian, tørret

1,5 spsk balsamicoeddike, øko, Urtekram

1 tsk salt

1 tsk peber, sort

500 g kylling, brystfilet, 1,5%

1 tsk paprika

1 tsk salt

1 tsk peber, sort

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru

200 g creme fraiche 18%


Løg og hvidløg hakkes og svitses i olie. Hak chilien. Tilsæt resten af ingredienserne, og lad de hele simre under låg ved svag varme i ca. 30-45 min. Smag det til med salt og peber samt mere chili om nødvendigt.


Skær kyllingen i strimler, krydr dem med paprika, salt og peber og rist dem i olien.


Suppen serveres med kyllingestrimler, en skefuld cremefraiche og pyntes med frisk timian og finthakket chili.


Velbekomme 


Kcal pr. person: 546