Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Kylling med orientalsk krydret spidskål
4 Pers
2 spsk olie
2 tsk karry
1 tsk stødt chil
1 tsk spidskommen
1 fed hvidløg
1 tak rød karrypasta
2 -3 spsk soyasovs
1-2 spsk lime eller citronsaft
1/4 l fløde 8-18 %
1 spidskål skåret i strimler
2 store tomater i skiver
1 æble i skiver
500 gram kyllingefilet
120 g perlebyg (rå vægt)
Svirts karry og chili i olien på en varm wok wok. Tilsæt strimlet spidskål, tomater, æble, hakket hvidløg, lad stege lidt og og Skru ned for blusset og lad simre. Tilsæt rød karry, citronsaft og soya, steg lidt og tilsæt så fløde . Rør let i retten og lad simre kort. Kålen må gerne have en anelse bid, så steg ikke alt for længe.
Kog perlebyg efter anvisninger.
Steg kyllingefileterne , gerne i wokken efter du har taget grøntsagerne op, så får de flot farve, krydr med salt og peber.
Server med perlebyg.
Næringsindhold
Kulhydrat 36 %
Protein 33%
Fedt 31%
Kcal 400 pr person
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.