Kylling med orientalsk krydret spidskål

Kylling med orientalsk krydret spidskål 


4 Pers

 

2 spsk olie

2 tsk karry

1 tsk stødt chil

1 tsk spidskommen

1 fed hvidløg

 1 tak rød karrypasta

2 -3 spsk soyasovs

1-2 spsk lime eller citronsaft

 

1/4 l fløde 8-18 %

 

1 spidskål skåret i strimler

2 store tomater i skiver

1 æble i skiver

 

500 gram kyllingefilet

 

120 g perlebyg (rå vægt)

 

Svirts karry og chili i olien på en varm wok wok. Tilsæt strimlet spidskål, tomater, æble, hakket hvidløg, lad stege lidt og og Skru ned for blusset og lad simre. Tilsæt rød karry, citronsaft og soya, steg lidt og tilsæt så fløde . Rør let i retten og lad simre kort. Kålen må gerne have en anelse bid, så steg ikke alt for længe.

 

Kog perlebyg efter anvisninger.

 

Steg kyllingefileterne , gerne i wokken efter du har taget grøntsagerne op, så får de flot farve, krydr med salt og peber.

 

Server med perlebyg.

 

Næringsindhold

Kulhydrat 36 %

Protein 33%

Fedt 31%

 

Kcal 400 pr person