Kylling med grøn salat

Kylling med grøn salat


Af Sundfo


4 personer


Kød: 800 g - 1 kg hel kylling, kød og skind eller udskårede kyllingestykker, lår eller bryst (600 g rent kød)


Salat:

2 hoveder hjertesalat (eller andet grøn salat, frit valg)

1 mellem agurk

2 x 1 mellem peberfrugt, rød

1 stor portion oliven, grønne  (35 g)

4 x 1 mellem forårsløg


Dressing:


300 g fromage Frais 0,2%

1 lille fed hvidløg

1 tsk dijon Sennep, Best Discount

5 g suvida, søde-/bagemiddel



Tilbehør:

160 g bulgur, grov


Den hele kylling eller kyllingestykkerne krydres med salt, peber og timian og steges i ovnen ca 1 time til skindet er sprødt, eller følg anvisningen på pakken.


Bulguren koges efter anvisning på pakken.


Salatingredienserne snittes fint og blandes sammen i en skål.

Dressingen røres af  fromage frais, et presset hvidløg, 1 tsk sennep og 1 tsk sødemiddel. Tilsæt oregano, timian, salt og peber (eller andre krydderier efter smag).


Salatdressingen hældes over salaten.


Velbekomme.


Kcal pr person: 524


Protein: 33 %

Kulhydrat: 31 %

Fedt: 37 %