Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Kylling med grøn salat
4 personer
Kød: 800 g - 1 kg hel kylling, kød og skind eller udskårede kyllingestykker, lår eller bryst (600 g rent kød)
Salat:
2 hoveder hjertesalat (eller andet grøn salat, frit valg)
1 mellem agurk
2 x 1 mellem peberfrugt, rød
1 stor portion oliven, grønne (35 g)
4 x 1 mellem forårsløg
Dressing:
300 g fromage Frais 0,2%
1 lille fed hvidløg
1 tsk dijon Sennep, Best Discount
5 g suvida, søde-/bagemiddel
Tilbehør:
160 g bulgur, grov
Den hele kylling eller kyllingestykkerne krydres med salt, peber og timian og steges i ovnen ca 1 time til skindet er sprødt, eller følg anvisningen på pakken.
Bulguren koges efter anvisning på pakken.
Salatingredienserne snittes fint og blandes sammen i en skål.
Dressingen røres af fromage frais, et presset hvidløg, 1 tsk sennep og 1 tsk sødemiddel. Tilsæt oregano, timian, salt og peber (eller andre krydderier efter smag).
Salatdressingen hældes over salaten.
Velbekomme.
Kcal pr person: 524
Protein: 33 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 37 %
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.