Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Kylling med indisk dhal
Af Sundfo
4 personer
1 kg g kyllingelår
3 løg
6 fed hvidløg
1 lille ingefær. frisk
3 laurbærblade
2 tsk spidskommen
2 tsk stødt koriander
2 tsk sweet paprika
1 spsk karry
200 g linser, grønne
5 dl vand
1 spsk grøntsagsbouillon, pulver
1 dåse kokosmælk light
salt og peber
120 gram perlebyg, perlerug eller perlespelt
Fremgangsmåde:
Kyllingelårene steges i et fad i ovnen efter anvisning på pakken.
Olien varmes op i en gryde, løgnet hakkes fint og tilsættes sammen med hvidløg og krydderier. Simrer lidt.
Vandet tilsættes sammen med linserne og revet ingefær. Koges ved svag varme 10minutter. Herefter tilsættes kokosmælk og blandingen koger yderligere 20-30 minutter, eller til linserne er bløde nok.
Smag til med salt og peber.
I en anden gryde koges perlebyg, perlespelt eller perlerug med lidt salt.
Kyllingekødet skæres fra benene og skindet fjernes, så du har det rene kød. Kødetanrettes på tallerken sammen med linser og perlespelt/rug/byg. Server med grøn salat efter eget valg.
Næringsindhold:
Kcal pr person: 600
Kulhydrat: 34 e%
Fedt: 32 e%
Protein: 34 e%
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.