Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Laksedeller med belugalinsesalat
4 personer
500 g torsk, filet
2 large Æg
1 stort løg
peber, sort
30 g rugmel, groft, fuldkornsrugmel
100 g laks, røget
1 dl dild
Tilbehør:
120 g belugalinser (eller anden linsetype)
1 stort fed hvidløg
2 tsk balsamicoeddike, øko
1 stor rødløg
500 g cherrytomat, rød
130 g græsk feta
10 g basilikum
2 spsk becel, flydende, til stegning
Bland torsk, æg, løg, peber og rugmel til en jævn fars. Skær laksen i små tern og rør det med i farsen sammen med dilden.
Farsen skal hvile i køleskabet i ca. 1/2 time.
Form herefter farsen til frikadeller (16 stk) og steg dem på en pande (5-7 minutter på hver side ved middel varme).
Tilbehør:
Linserne koges efter anvisninger på posen og lad dem køle af. Hvidløg presses og røres sammen med olie og balsamicoeddike. Smages til med salt og peber. Dressingen hældes over de lune linser.
Rødløg hakkes fint og cherrytomaterne deles i halve. Herefter vendes det i linserne. Fetaosten smuldres over salaten og hakkede basilikumblade drysses som pynt.
Velbekomme
Kcal pr. person: 535
Protein: 36 %
Kulhydrat: 31 %
Fedt: 33 %
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.