Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Nakkekoteletter med mango/hvidkålssalat
Af Sundfo
Dette er en velsmagende ret med mange smagsnuancer, og tropisk inspiration fra mango.
4 personer
Kød:
Nakkekoteletter
Salat:
1 mango
1/2 hoved hvidkål, fintsnittet
1 bundt forårsløg.
tranebær, 1 lille håndfuld
Dressing:
1 tsk sødemiddel
1- 2 tsk dijonsennep
1 presset citron
1 tsk olivenolie
salt og peber
Tilbehør:
160 g perlespelt, perlebyg, perlerug, bulgur eller grovpasta (rå vægt)
Fremgangsmåde:
Sæt perlespelt eller en af de andre nævnte tilbehørsvalg til at koge, efter anvisning på pakken. Husk at salte let.
Mangokødet skæres i strimler. Hvidkålet snittes meget fint. Forårsløg snittes. Det hele blandes og der tilsættes tranebær.
Bland ingredienserne til dressingen, men vent med at hælde den over salaten til lige inden servering.
Steg koteletterne 5 minutter på hver side, til de er gyldne på overfladen.
Velbekomme!
Næringsindhold:
Kulhydrat: 43 %
Protein: 27 %
Fedt: 30 %
Kcal pr. person: 586
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.