Nakkekoteletter med mangosalat

Nakkekoteletter med mango/hvidkålssalat


Af Sundfo


Dette er en velsmagende ret med mange smagsnuancer, og tropisk inspiration fra mango.


4 personer


Kød:

Nakkekoteletter


Salat:

1 mango

1/2 hoved hvidkål, fintsnittet

1 bundt forårsløg.

tranebær, 1 lille håndfuld


Dressing:

1 tsk sødemiddel

1- 2 tsk dijonsennep

1 presset citron

1 tsk olivenolie

salt og peber


Tilbehør:

160 g perlespelt, perlebyg, perlerug, bulgur eller grovpasta (rå vægt)


Fremgangsmåde:


Sæt perlespelt eller en af de andre nævnte tilbehørsvalg til at koge, efter anvisning på pakken. Husk at salte let.


Mangokødet skæres i strimler. Hvidkålet snittes meget fint. Forårsløg snittes.  Det hele blandes og der tilsættes tranebær.


Bland ingredienserne til dressingen, men vent med at hælde den over salaten til lige inden servering.


Steg koteletterne 5 minutter på hver side, til de er gyldne på overfladen.


Velbekomme!


Næringsindhold:


Kulhydrat: 43 %


Protein: 27 %


Fedt: 30 %


Kcal pr. person: 586