Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Mandel-, avokado- og nektarinsalat med sursød dressing
Hertil kylling eller fisk
4 personer
150 g asparges, grønne
2 spsk olivenolie
1 tsk karry, pulver
3 g basilikum
1 tsk timian, tørret
2 x 1 stor portion mandler
2 x 1 mellem peberfrugt, rød
2 x 1 mellem nektarin
1 mellem portion feta salattern, light 5 % fedt
2 spsk balsamicoeddike
1 mellem citron
1 mellem avocado
120 g vilde ris, bulgur, perlerug eller perlebyg
600 g kylling, brystfilet, 1,5% eller 600 g mager fisk
Asparges skæres i stave på 2 cm og steges 10 min. i olien sammen med hakkede mandler og krydderier. Nektariner, avokado og peberfrugter skæres i fine tern og kommes i en skål. Fetatern tilsættes. Dressingen blandes af balsamicoeddike, citronsaft, revet citronskal og sødemiddel. Asparges og mandler køler af efter stegning og tilsættes herefter til salaten. Til slut hældes dressingen over og salaten blandes let.
Hertil ris/bulgur/perlerug/perlebyg og kyllingekød uden skind eller mager fisk
550 kcal pr person.
Protein: 32 %
Kulhydrat: 30%
Fedt: 34 %
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.