Rødspættefilet med brocolli spinatsalat

Rødspættefilet med broccoli/spinat salat


4 personer


300 g rødspættefilet

1 dl rugmel, groft, fuldkornsrugmel

1 spsk becel, flydende, til stegning


30 g cashewnødder, uden salt

1 mellem peberfrugt, gul

1 stor broccoli

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru

150 g spinat, helbladet

1 stort Æble, dansk

200 g edamamebønner, friske soyabønner

50 g grana Padano, parmesan


Rist cashewnødderne på en tør pande. Skyl grøntsagerne og skær peberfrugten i store tern. Pluk små buketter af broccolien, overhæld dem og edamamebønnerne med kogende vand og lad dem trække lidt. Vend alle grøntsagerne i lidt olie. Skær æblet i tern og vend dem i salaten. Høvl parmesanosten over salaten og pynt med cashewnødder.


Vend rødspættefileter i rugmelet og steg dem på en pande.


Velbekomme!


Næringsinformation:


Kcal pr. person: 411


Kulhydra-energit: 33 %

Fedt-energi: 36 %

Protein-energi: 32 %