Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Rødspættefilet med broccoli/spinat salat
4 personer
300 g rødspættefilet
1 dl rugmel, groft, fuldkornsrugmel
1 spsk becel, flydende, til stegning
30 g cashewnødder, uden salt
1 mellem peberfrugt, gul
1 stor broccoli
1 spsk olivenolie, ekstra jomfru
150 g spinat, helbladet
1 stort Æble, dansk
200 g edamamebønner, friske soyabønner
50 g grana Padano, parmesan
Rist cashewnødderne på en tør pande. Skyl grøntsagerne og skær peberfrugten i store tern. Pluk små buketter af broccolien, overhæld dem og edamamebønnerne med kogende vand og lad dem trække lidt. Vend alle grøntsagerne i lidt olie. Skær æblet i tern og vend dem i salaten. Høvl parmesanosten over salaten og pynt med cashewnødder.
Vend rødspættefileter i rugmelet og steg dem på en pande.
Velbekomme!
Næringsinformation:
Kcal pr. person: 411
Kulhydra-energit: 33 %
Fedt-energi: 36 %
Protein-energi: 32 %
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.