Rabarbertærte

Rabarbertærte


12 stykker


250 g rabarber
80 g sukrin eller easis perfect multiSØD pulver
60 g mandler


2 medium æg
100 g sukrin eller easis perfect multiSØD pulver
80 g kamutmel
1 tsk natron
1 tsk vaniljepulver (ikke vanillesukker)
100 g smør


Frigør rabarberstængler fra bladene og skær stængerne i 1 1/2 cm skiver. Læg i bunden af en tærteform sammen med grofthakkede mandler og strøet sukrin.


Rør æggene godt sammen med sukrin til en cremet masse. Tilsæt kamutmel iblandet 1 tsk natron og 1 tsk vanillepulver.  tilsidst tilsættes smeltet, afkølet smør og der røres forsigtigt.


Dejen hældes over i tærteformen ovenpå rabarber/sukker/mandler. Fordeles.


Bages ved 175 grader varmluft i 20 - 25 min.


Server evt med creme fraiche eller flødeskum.



Kulhydrat: 46 %
Fedt: 47 %
Protein: 7 %
Kcal pr stk: 134