Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Squashkage med citroncremefraiche
14 stykker
200 g squash, zucchini
70 g hasselnødder
100 g mandler
2 medium Æg
80 g perfect strø, Isis
75 g rugmel, groft, fuldkornsrugmel
1 tsk kanel, stødt
1 tsk kardemomme, stødt
2 tsk bagepulver
2 spsk rapsolie
Dressing:
1/2 citron med skal
3 spsk creme fraiche 38%
1 tsk perfect strø, Isis
Riv squashen. Blend mandler og nødder helt fint i en foodprocessor. Hold 40 g tilbage, som du hakker groft. Pisk æg og perfect strø sammen i en skål med en elpisker. Det skal blive lyst og skummende. Bland rugmel med kanel, kardemomme og bagepulver. Bland det hele sammen inklusiv det revede squash og olien.
Bag 30 min ved 180 grader.
Citroncremefraiche
Saften og skal fra ¼ citron (eller gerne mere af skallen, hvis du alligevel står med den til overs)
3 spsk cremefraiche
1 tsk perfect strø
Røres sammen til en jævn creme og bruges som topping.
Kcal i hele kagen: 2030
Kcal pr stykke v. 14 stykker: 145 kcal (kan bruges som 1 brik i Sundfos kostprogram: mellemmåltider)
Protein: 12 %
Kulhydrat: 27%
Fedt: 61 %
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.