Squashkage med citroncremefraiche

Squashkage med citroncremefraiche


14 stykker


200 g squash, zucchini

70 g hasselnødder

100 g mandler

2 medium Æg

80 g perfect strø, Isis

75 g rugmel, groft, fuldkornsrugmel

1 tsk kanel, stødt

1 tsk kardemomme, stødt

2 tsk bagepulver

2 spsk rapsolie


Dressing:

1/2 citron med skal

3 spsk creme fraiche 38%

1 tsk perfect strø, Isis


Riv squashen. Blend mandler og nødder helt fint i en foodprocessor. Hold 40 g tilbage, som du hakker groft. Pisk æg og perfect strø sammen i en skål  med en elpisker. Det skal blive lyst og skummende. Bland rugmel med kanel, kardemomme og bagepulver. Bland det hele sammen inklusiv det revede squash og olien.

Bag 30 min ved 180 grader.


Citroncremefraiche

Saften og skal fra ¼ citron (eller gerne mere af skallen, hvis du alligevel står med den til overs)

3 spsk cremefraiche

1 tsk perfect strø

Røres sammen til en jævn creme og bruges som topping.


Kcal i hele kagen: 2030

Kcal pr stykke v. 14 stykker: 145 kcal  (kan bruges som 1 brik i Sundfos kostprogram: mellemmåltider)


Protein: 12 %

Kulhydrat: 27%

Fedt: 61 %