Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Toscansk kødsovs på kålspaghetti
4 personer
4 x 1 stort fed hvidløg
3 alm løg
80 g spegeskinke, 3%
250 g champignon
80 g chorizo, Netto
400 g svinekød, hakket, ca. 6% fedt
1 tsk sambal oelek
2 x 1 dåse hakkede tomater, dåse
1,5 dl fløde 13%
2 x 1 mellem peberfrugt, rød
1 spsk olivenolie, ekstra jomfru
1 tsk salt
1 tsk peber, sort
Tilbehør
20 g høvlet parmesanost
1 dl bredbladet persille
1 stort spidskål
500 g broccoli
Hak løg, hvidløg, skinke og chorizo fint og svits det i olien i en gryde. Tilsæt kødet og brun det godt. Hak champignon og rød peber fint og tilføj i gryden sammen med sambal oelek, og lad det varme godt igennem.
Tilsæt herefter de hakkede tomater, fløden, salt og peber.
Skær spidskålen meget fint og anvend det råt eller rist det evt. lidt på en pande. Kog broccoli og høvl parmesanosten med en kartoffelskræller og brug det til pynt sammen med den bredbladet persille.
Velbekomme
607 kcal pr. person
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.