Toscansk kødsovs


Toscansk kødsovs på kålspaghetti



4 personer

4 x 1 stort fed hvidløg

3 alm løg

80 g spegeskinke, 3%

250 g champignon

80 g chorizo, Netto

400 g svinekød, hakket, ca. 6% fedt

1 tsk sambal oelek

2 x 1 dåse hakkede tomater, dåse

1,5 dl fløde 13%

2 x 1 mellem peberfrugt, rød

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru

1 tsk salt

1 tsk peber, sort


Tilbehør

20 g høvlet parmesanost

1 dl bredbladet persille

1 stort spidskål

500 g broccoli


Hak løg, hvidløg, skinke og chorizo fint og svits det i olien i en gryde. Tilsæt kødet og brun det godt. Hak champignon og rød peber fint og tilføj i gryden sammen med sambal oelek, og lad det varme godt igennem.

Tilsæt herefter de hakkede tomater, fløden, salt og peber.

Skær spidskålen meget fint og anvend det råt eller rist det evt. lidt på en pande. Kog broccoli og høvl parmesanosten med en kartoffelskræller og brug det til pynt sammen med den bredbladet persille.


Velbekomme 

607 kcal pr. person