Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
4 personer
500 g kyllingebrystfilet
1 spsk olivenolie, ekstra jomfru
2 alm aubergine
3 stk courgetter
2 spsk olivenolie, ekstra jomfru
3 x 1 mellem rødløg
1 stor peberfrugt, gul
1 stor peberfrugt, rød
1 stor fennikel, knold
1 stilk rosmarin
Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær løg og fennikel i tynde både og skær peberfrugt, courgetter og aubergine i store tern.
Kom alle frøntsagerne i en frysepose og tilsæt olivenolie, salt, romarin, timain, og andre kryderier alt efter, hvad du har lyst til. Fang lidt luft i posen og drej, så posen er tæt for oven, således du kan ryste det hele sammen inde i posen.
Fordel grøntsagerne på en bageplade eller et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 25 - 30 min. Vend grøntsagerne halvvejs gennem bagetiden.
Gør kyllingebryst stykkerne klar og steg dem i olivenolie på panden.
Velbekomme
Ca. 400 kcal pr. person.
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.