Uge 5 Kylling med grøntsager

Kylling med ovnbagte grøntsager


4 personer


500 g kyllingebrystfilet

1 spsk olivenolie, ekstra jomfru

2 alm aubergine

3 stk courgetter

2 spsk olivenolie, ekstra jomfru

3 x 1 mellem rødløg

1 stor peberfrugt, gul

1 stor peberfrugt, rød

1 stor fennikel, knold

1 stilk rosmarin



Tænd ovnen på 200 grader varmluft. Skær løg og fennikel i tynde både og skær peberfrugt, courgetter og aubergine i store tern.

Kom alle frøntsagerne i en frysepose og tilsæt olivenolie, salt, romarin, timain, og andre kryderier alt efter, hvad du har lyst til. Fang lidt luft i posen og drej, så posen er tæt for oven, således du kan ryste det hele sammen inde i posen.

Fordel grøntsagerne på en bageplade eller et ovnfast fad og bag dem i ovnen i ca. 25 - 30 min. Vend grøntsagerne halvvejs gennem bagetiden.


Gør kyllingebryst stykkerne klar og steg dem i olivenolie på panden.


Velbekomme 



Ca. 400 kcal pr. person.