Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv
Svinekød med hvidkål, karry og linser
Af Sundfo
4 pers.
600 g skær nakkekam eller svinekød af bov
1 tsk rapsolie
1 spsk karry
500 g hvidkålshoved
2 løg
200 g grønne linser
5 hele peberkorn
6 dl vand
Salt
Skær kødet i tern på 2 cm. Kom olien i en stor gryde og svits kødstykker sammen med karry. Snit hvidkål og hak løgene fint. Kom hvidkål, løg, grønne linser og peberkorn i gryden. Lad det hele svitse videre et par minutter.
Tilsæt vand, og lad retten simre under låg i 30-40 minutter, til kødet er mørt. De sidste 5 minutter skruer du retten op til høj varme og koger den uden låg.
Smag til med salt.
Energiindhold og energifordeling:
Total Kcal: 2342
Kcal pr. pers: 586
Protein: 34 %
Kulhydrat: 32 %
Fedt: 34 %
Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her
og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad - helt gratis
+ en bonusopskrift på dessert
Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.
Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.
Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.