uge 9 Svinekød med hvidkål og karry

Svinekød med hvidkål, karry og linser

Af Sundfo


4 pers.


600 g skær nakkekam eller svinekød af bov

1 tsk rapsolie

1 spsk karry

500 g hvidkålshoved

2 løg

200 g grønne linser

5 hele peberkorn

6 dl vand

Salt


Skær kødet i tern på 2 cm. Kom olien i en stor gryde og svits kødstykker sammen med karry. Snit hvidkål og hak løgene fint. Kom hvidkål, løg, grønne linser og peberkorn i gryden. Lad det hele svitse videre et par minutter.

Tilsæt vand, og lad retten simre under låg i 30-40 minutter, til kødet er mørt. De sidste 5 minutter skruer du retten op til høj varme og koger den uden låg.

Smag til med salt.


Energiindhold og energifordeling:


Total Kcal: 2342

Kcal pr. pers: 586


Protein: 34 %

Kulhydrat: 32 %

Fedt: 34 %