Vægttab mad og tanker pco pcos

Velkommen til Sundfo - inspiration til et slankere og sundere liv

TÆNK HVIS forudsætningen for, at noget sker, er at vi tør tænke det.

Nyere hjerneforskning peger på, at du bliver hvad du tænker, og at du kan opnå det du vil, så længe du TÆNKER, at du er i stand til det.


TÆNK hvilke muligheder det åbner for dig.


Hos Sundfo støtter vi dig der har PCO / PCOS, og gerne vil tabe dig, slippe af med uren hud, hårvækst, træthed, sult.


Eller måske vil du gerne være gravid, og er nu klar til at ændre din kost, og på den måde øge dine graviditetschancer væsenligt?


Hos Sundfo kigger vi ikke alene på din kost, men arbejder også med den måde du tænker på – om dig selv, din krop, dine muligheder, dine omgivelser m.m. På Sundfo finder du en lang række guides og øvelser, som hjælper dig på rette vej.

Disse forhold har nemlig afgørende betydning for om du når dine mål eller ej - og på lang sigt om du bevarer dit nye slankere jeg og dine nye spisevaner.


                             


Få styr på maden og tab dig med PCO-venlige kostplaner og opskrifter

MERE OM PCO

GUIDE TIL ERNÆRING

KVINDER, MAD OG  HELBRED

KONTAKT OS

Tilmeld dig Sundfos nyhedsbrev her

og få 3 lækre, pco-venlige opskrifter på aftensmad  - helt gratis

+ en bonusopskrift på dessert

Sundfo.dk´s indhold og Sundfos mentoring og tilhørende materiale skal betragtes som vejledende og Sundfo kan derfor ikke gøres ansvarlige for de konsekvenser der kan opstå i forbindelse med kost, vægttab eller forsøg på vægttab. Indholdet på www.sundfo.dk og indholdet i vores mentoring kan ikke anvendes til diagnosticering eller behandling.

Alt indhold på www.sundfo.dk ejes af Sundfo, og må hverken kopieres, videregives eller sælges, med mindre der er givet skriftligt samtykke herom.


Sundfos privatlivspolitik: Sundfo behandler dine personoplysninger fortroligt og videregiver ikke dine oplysninger til tredjepart.